Canarische Eilanden voor beginners
Praktische reisinformatie voor de Canarische Eilanden

Ga je op vakantie naar de Canarische Eilanden en wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan? Het is dan verstandig om je goed op je reis voor te bereiden. Op deze pagina lees je beknopte maar duidelijke informatie die van toepassing is voor de Canarische Eilanden. We hebben deze informatie zoveel mogelijk uit eigen ervaring geschreven. Mocht er iets niet (meer) kloppen volgens u, neem dan eventjes contact met ons op zodat we de informatie waar nodig aan kunnen passen.
Voor meer uitgebreide reisinformatie zijn er uitstekende reisgidsen voor de Canarische Eilanden verkrijgbaar. Ook zijn er prima sites op internet te vinden die hele specifieke informatie bieden over de individuele eilanden van de Islas Canarias.

Canarische Eilanden hotspots

De Canarische Eilanden hebben naast de prachtige stranden nog veel meer te bieden. De site top10bezienswaardigheden.nl heeft de bezienswaardigheden en mooie plekjes van de Canarische Eilanden op een rijtje gezet:
Canarische Eilanden bezienswaardigheden top 10

Tekst volgt.

Meer reisinformatie

De Nederlandse site Landenportal staat bekend om de uitstekende manier waarop reisinformatie accuraat en vrij beknopt aangeboden wordt aan haar bezoekers. Op de pagina over de Canarische Eilanden vind je veel aanvullende informatie over de Canarische Eilanden.

Meer over de Canarische Eilanden

Wil je meer informatie over de Canarische Eilanden? Neem dan eens een kijkje op één van onze andere sites:
alles over Fuerteventura

alles over Gran Canaria
alles over Lanzarote
alles over Tenerife

Canarische Eilanden info
Canarische Eilanden info
Canarische Eilanden klimaatinfo
Canarische Eilanden winterzon
Canarische Eilanden zonkalender
Lanzarote voor beginners
Tenerife voor beginners

© teksten & foto's Silver Media - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy