Lanzarote

Lanzarote ligt in het noordoosten van de Canarische Eilanden. Het eiland is de nummer drie bestemming van deze populaire eilandengroep, waarbij het Tenerife en Gran Canaria voor zich moet dulden. Die twee eilanden zijn qua oppervlakte een stuk groter en tellen aanzienlijk meer hotelbedden. Het vanzelfsprekende gevolg van een hogere capaciteit is dat het aantal vakantiereizen dat aangeboden wordt naar die twee eilanden ook groter is. Dat betekent niet dat Lanzarote minder interessant is. Wat ons betreft is het tegendeel zelfs waar. Lanzarote heeft een aantal dingen te bieden die je op de andere Canarische Eilanden niet of amper kunt vinden. Zo kun je in de Vuurbergen (Montañas del Fuego) nog echt kennismaken met vulkanisme en is het groene meer bij El Golfo een fraai natuurverschijnsel dat extra karakter krijgt door de ligging in een zwart strand.

Lanzarote

Vakantie op Lanzarote

Er zijn een redelijk groot aantal vakantieaanbieders die vakanties naar Lanzarote aanbieden. Wil je een vakantie naar Lanzarote boeken dan kun je kiezen uit grotere touroperators, kleinschalige Lanzarote-specialisten of zelf je reis samenstellen. Zo kun je een vliegticket naar Lanzarote boeken bij bijvoorbeeld Transavia of TUI en rechtstreeks een accommodatie boeken.Meer over Lanzarote

Deze pagina biedt vrij beknopte informatie over het eiland Lanzarote. Wil je meer weten over het eiland Lanzarote dan kun je de volgende sites en webpagina’s bezoeken:
alles over Lanzarote
Lanzarote bezienswaardigheden top 10
Lanzarote informatie
Lanzarote voor beginners
beste maanden voor een zonvakantie op Lanzarote
bijzondere plaatsen op Lanzarote
mooiste dorpjes op Lanzarote
winterzon op Lanzarote

Lanzarote