La Palma

Binnen de Canarische Eilanden is La Palma een beetje vreemde eend in de bijt. Daar waar de vier populairste eilanden het vooral moet hebben van zonzoekers en strandliefhebbers, daar focust La Palma zich vooral op mensen die willen genieten van natuur, cultuur, rust en van wandelen. La Palma wordt geregeld het ‘wandeleiland van Spanje’ genoemd. Wie ooit al eens één of meerdere wandelingen door het landschap van La Palma gemaakt heeft die begrijpt waarom dat is. Voor de echte liefhebber behoort La Palma samen met Madeira tot de betere wandelbestemmingen van Europa. Dat het een groot deel van het jaar goed wandelweer is draagt daar ook zeker aan bij.

Er is natuurlijk meer te doen op La Palma. Je kunt ook gewoon genieten van prachtige rondritten over het eiland waarbij je onderweg verschillende mooie dorpen en interessante plekjes tegen zult komen. En zelfs voor de zonliefhebber heeft het eiland voldoende te bieden. Vergeet niet dat het een groot deel van het jaar ergens tussen de 20 en 27 graden Celsius is overdag. Dat is prima weer om aan het zwembad of op één van de stranden te vertoeven. Want ja, ook La Palma heeft een aantal prima stranden, hoewel dat niet bij iedereen bekend is.

La Palma

Vakantie op La Palma

Er zijn een redelijk groot aantal vakantieaanbieders die vakanties naar La Palma aanbieden. Wil je een vakantie naar La Palma boeken dan kun je kiezen uit grotere touroperators, kleinschalige La Palma-specialisten of zelf je reis samenstellen. Zo kun je een vliegticket naar La Palma boeken bij bijvoorbeeld Transavia of TUI en rechtstreeks een accommodatie boeken.Meer over La Palma

Deze pagina biedt vrij beknopte informatie over het eiland La Palma. Wil je meer weten over het eiland La Palma dan kun je de volgende sites en webpagina’s bezoeken:
La Palma bezienswaardigheden top 10
La Palma informatie
beste maanden voor een zonvakantie op La Palma
winterzon op La Palma

La Palma