Gran Canaria

Gran Canaria is al jarenlang de favoriete vakantiebestemming onder Nederlandse toeristen als je het hebt over de Canarische Eilanden. Hiermee loopt ons land niet helemaal in de pas met de rest van de bezoekers, want daarbij staat Tenerife op de nummer één positie als je kijkt naar het aantal toeristen dat jaarlijks verwelkomd wordt. Met bijna vijf miljoen mensen die per jaar naar Gran Canaria reizen is dit eiland binnen de archipel de nummer twee vakantiebestemming. Dat Gran Canaria het zo goed doet onder de Nederlanders komt waarschijnlijk mede omdat het aanbod van dit eiland goed aansluit bij de wensen van de gemiddelde Nederlandse toerist: goed weer, niet te duur en veel te doen binnen een vrij kleine reisafstand. Wie een hotel, appartement of vakantiewoning in het zuidelijke deel van het eiland kiest die heeft veel van de belangrijkste elementen voor een geslaagde vakantie binnen handbereik.

Gran Canaria

Vakantie op Gran Canaria

Er zijn een redelijk groot aantal vakantieaanbieders die vakanties naar Gran Canaria aanbieden. Wil je een vakantie naar Gran Canaria boeken dan kun je kiezen uit grotere touroperators, kleinschalige Gran Canaria-specialisten of zelf je reis samenstellen. Zo kun je een vliegticket naar Gran Canaria boeken bij bijvoorbeeld Transavia of TUI en rechtstreeks een accommodatie boeken.Meer over Gran Canaria

Deze pagina biedt vrij beknopte informatie over het eiland Gran Canaria. Wil je meer weten over het eiland Gran Canaria dan kun je de volgende sites en webpagina’s bezoeken:
5x zien & doen op Gran Canaria
alles over Gran Canaria
Gran Canaria bezienswaardigheden top 10
Gran Canaria in één dag
Gran Canaria informatie
Gran Canaria voor beginners
beste maanden voor een zonvakantie op Gran Canaria
bijzondere plaatsen op Gran Canaria
mooiste dorpjes op Gran Canaria
winterzon op Gran Canaria

Gran Canaria